Το νέο Chromecast της Google τοποθετεί όλες τις streaming εφαρμογές σε μια συσκευή

Το νέο Chromecast της Google τοποθετεί όλες τις streaming εφαρμογές σε μια συσκευή

Η σειρά προϊόντων της Google Chromecast ξεχωρίζει εδώ και χρόνια μεταξύ του streaming hardware επειδή, σε αντίθεση με το Roku ή το Apple TV, δεν είχε ποτέ τηλεχειριστήρια. Αυτό αλλάζει τώρα.Η Google ανακοίνωσε το Chromecast συμβατό με 4K και HDR με το Google TV κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Launch Night In» την Τετάρτη. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα Chromecast στο παρελθόν, οι νέες προσθήκες θα είναι εξαιρετικά σαφείς. Επιτέλους, η Google περιελάμβανε ένα τηλεχειριστήριο , οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε το περιεχόμενο ροής από το τηλέφωνο. Εκτός από αυτό, η Google δημιούργησε ένα νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη που ονομάζεται Google TV, το οποίο κάνει το ντεμπούτο του με αυτό το νέο Chromecast. Κοστίζει 50$ και είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Το νέο Chromecast της Google τοποθετεί όλες τις streaming εφαρμογές σε μια συσκευή

Αν και δε θέλουμε να μειώσουμε την αξία της προσθήκης ενός τηλεχειριστηρίου, το Google TV είναι ίσως το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό εδώ. Είναι μια κεντρική διεπαφή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Google για να μελετήσει αυτό που παρακολουθείτε και να προτείνει προτάσεις για την καρτέλα “For you” (εικόνα παραπάνω). Αυτή η καρτέλα συμπληρώνεται με περιεχόμενο από διαφορετικές υπηρεσίες streaming με βάση τις προτιμήσεις προβολής σας. Μπορείτε είτε να μεταβείτε απευθείας σε μια εκπομπή ή μια ταινία από το Google TV, είτε να κάνετε φόρτωση σε μια εφαρμογή και να κάνετε αναζήτηση γύρω εκεί όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Α, και το Google Play Movies u0026 TV σε τηλέφωνα Android έχει πλέον μετονομαστεί σε Google TV για να αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές.

Ένα άλλο κομμάτι της καθαριότητας περιλαμβάνει το Google Stadia, την υπηρεσία τυχερού παιχνιδιού cloud που ξεκίνησε η Google πέρυσι. Το Stadia λειτουργεί κυρίως σε τηλεοράσεις μέσω του Chromecast Ultra, αλλά εκπληκτικά το Chromecast με το Google TV δεν το υποστηρίζει ακόμη. Η Google λέει ότι η υποστήριξη Stadia έρχεται το 2021.

chromecast-new

Προσθέτοντας ένα τηλεχειριστήριο και ένα περιβάλλον χρήστη, η Google έκανε το Chromecast λίγο λιγότερο μοναδικό. Με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να έχει κάνει το νέο Chromecast μια πιο ελκυστική επιλογή για τους λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας. Με μόλις 50 $, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εύκολος τρόπος για τους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει το άλμα 4K να αναβαθμιστούν.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!