Το νέο eco-friendly smartphone της Teracube είναι φθηνό και κατασκευασμένο για να διαρκέσει

Το νέο eco-friendly smartphone της Teracube είναι φθηνό και κατασκευασμένο για να διαρκέσει

Πέρυσι, η Teracube κυκλοφόρησε αυτό που αποκαλούσε «βιώσιμο smartphone» για την καταπολέμηση των ηλεκτρονικών αποβλήτων με μεγάλη εγγύηση και αντικαταστάσιμη μπαταρία. Εάν δεν το αποκτήσατε, μπορείτε τώρα να πάρετε το επόμενο μοντέλο του για περίπου το ένα δέκατο της τιμής ενός νέου iPhone.Την Τρίτη, η Teracube ανακοίνωσε την κυκλοφορία του φιλικού προς το περιβάλλον τηλεφώνου που εξετάσαμε νωρίτερα φέτος. Ονομάζεται Teracube 2e και δίνει υπόσχεση για τετραετή εγγύηση και αντικαταστάσιμη μπαταρία με ελαφρώς λιγότερη μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης από τον προκάτοχό του για ένα αισθητά μειωμένο σημείο τιμής 200 $.

Και αν κάνετε προπαραγγελία τώρα, η Teracube προσφέρει μια τιμή “early-bird special” των 99 $, αν δεν μπορείτε να περιμένετε το 2e.

kataskevi istoselidas

Το Teracube 2e είναι ένα smartphone Android 10 με μνήμη RAM 4 GB, αποθηκευτικό χώρο 64 GB και επεξεργαστή οκταπύρηνo 1.8Ghz. Το περσινό μοντέλο είχε 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά η μπαταρία των 4.000 mAh των 2e είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερη από την μπαταρία που τροφοδοτεί το τηλέφωνο OG. Η οθόνη 6,1 ιντσών είναι τώρα επίσης ελαφρώς μικρότερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Ως μέσο για τη μείωση των απορριμμάτων από smartphone, η μπαταρία του Teracube 2e αντικαθίσταται. Το τηλέφωνο είναι επίσης κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, διαθέτει μια βιοαποικοδομήσιμη θήκη και περιλαμβάνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, δυνατότητα ξεκλειδώματος προσώπου και μια υποδοχή ακουστικών.

Το Teracube 2e δεν είναι ένα τεχνικό εργοστάσιο όπως η ναυαρχίδα της Samsung ή της Apple, αλλά όσοι εκτιμούν τη μακροπρόθεσμη πρακτικότητα (και μια φτηνή τιμή) λόγω της τεχνολογίας αιχμής, ίσως θέλουν να το κοιτάξουν.

 

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio