Το νέο ηχείο Echo της Amazon βάζει την Alexa σε μία σφαίρα

Το νέο ηχείο Echo της Amazon βάζει την Alexa σε μία σφαίρα

Στην εικονική εκδήλωση υλικού της Amazon την Πέμπτη, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο Echo, Echo Dot και Echo Dot με ρολόι.Και οι τρεις συσκευές μοιράζονται έναν νέο σφαιρικό σχεδιασμό που είναι πολύ πιο συμπαγής. Το ύφασμα που το περικλείει διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: Charcoal, Glacier White και Twilight Blue.

Το νέο Echo διαθέτει επεξεργαστή AZ1 Neural Edge του Amazon. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να επεξεργαστεί εντολές πολύ πιο γρήγορα από τα προηγούμενα μοντέλα της.

amazon news

Όσο για τα νέα Echo Dot και Echo Dot με ρολόι, και οι δύο διαθέτουν ένα μπροστινό ηχείο 1,6 ιντσών το οποίο λέει η Amazon ότι «παράγει ευκρινή φωνητικά και μια ισορροπημένη βάση για πλήρη ήχο». Όσον αφορά την τιμή και τη διαθεσιμότητα, μπορείτε να προπαραγγείλετε το Echo Dot τώρα στα 49,99 $, αλλά δεν θα αποσταλεί μέχρι φέτος. Εν τω μεταξύ, το Echo Dot με ρολόι θα σας κοστίσει λίγο περισσότερο, 59,99 $.

Η Amazon ανακοίνωσε επίσης μια έκδοση Echo Dot Kids, η οποία έχει το ίδιο σφαιρικό σχήμα, αλλά με δυνατότητα επιλογής μεταξύ σχεδίου Πάντα ή Τίγρη. Έρχεται επίσης με μερικές δυνατότητες ειδικά για τη συσκευή.

amazon kids

Με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Reading Sidekick, η Alexa θα μπορεί επίσης να διδάξει στο παιδί σας πώς να διαβάζει … στο περίπου. Βασικά, η Alexa διαβάζει διαδοχικά από ένα βιβλίο (που υποστηρίζεται) ενώ ακούει επίσης πώς διαβάζει το παιδί σας και δίνει ενθάρρυνση στη διαδικασία. Η Amazon δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα, αλλά θα ξεκινήσει μια προεπισκόπηση στο Amazon Kids  τους επόμενους μήνες.

Επιπλέον, οι γονείς θα μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα φωνητικό προφίλ Alexa για τα παιδιά – μια άλλη δυνατότητα που θα φτάσει τους επόμενους μήνες στο Amazon Kids και Kids +. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η Alexa θα γνωρίζει αυτόματα τη μετάβαση στη λειτουργία Kids Alexa όποτε αναγνωρίζει τη φωνή ενός παιδιού. Με αυτόν τον τρόπο, θα παρέχει μόνο «φιλικές προς τα παιδιά» απαντήσεις, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι ακριβώς θα έχουν πρόσβαση μέσω της συσκευής εάν δεν είστε κοντά.

Η συσκευή, την οποία μπορείτε να προπαραγγείλετε σήμερα με 59,99 $, έρχεται επίσης με μια συνδρομή Amazon Kids + ενός έτους.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio