Το νέο iPhone 12 θα αργήσει να κυκλοφορήσει φέτος

Το νέο iPhone 12 θα αργήσει να κυκλοφορήσει φέτος

Μην περιμένετε το νέο iPhone 12 τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Κατά το κλείσιμο της διάσκεψης της Apple την Πέμπτη, η εταιρεία επιβεβαίωσε διαρροές ισχυριζόμενες ότι το iPhone 12 και τα νέα iPad θα κυκλοφορήσουν αργότερα από το συνηθισμένο.

Τα μοντέλα iPhone και iPad επόμενης γενιάς της Apple εξετάζουν την κυκλοφορία τους τον Οκτωβρίου του 2020. «Όπως γνωρίζετε, πέρυσι ξεκινήσαμε να πουλάμε iPhone στα τέλη Σεπτεμβρίου», δήλωσε η CFO της Apple Luca Maestri σε δήλωση της.

«Φέτος, προβλέπουμε την προσφορά να είναι διαθέσιμη λίγες εβδομάδες αργότερα». Τα νέα μοντέλα του περασμένου έτους, το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro, κυκλοφόρησαν στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Jon Prosser, ο κύριος υπαίτιος για τις διαρροές της Apple που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα νέα της καθυστέρησης, λέει ότι η βασική ανακοίνωση για το iPhone 12 θα καθυστερήσει μέχρι τον Οκτώβριο.

Οι φήμες σχετικά με την καθυστέρηση του iPhone 12 έχουν διαρρεύσει από τουλάχιστον τον Απρίλιο, επικαλούμενες προβλήματα κατασκευής λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Μια καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, η τοποθέτηση του iPhone 12 γύρω στα μέσα Οκτωβρίου φαίνεται στην πραγματικότητα να είναι μια αρκετά μικρή ώθηση όταν εξετάζουμε την κλίμακα της πανδημίας.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!