Το Netflix ίδρυσε δικό του Gaming Studio με έδρα το Ελσίνκι

Το Netflix ίδρυσε δικό του Gaming Studio με έδρα το Ελσίνκι

Όπως ανακοίνωσε ο Amir Rahimi (Αντιπρόεδρος των Game Studios της Netflix) :

Σήμερα, κάνουμε ένα σημαντικό συγκεκριμένο βήμα μπροστά στην υλοποίηση του οράματός μας, και ανακοινώνουμε την ίδρυση ενός νέου ιδιόκτητου στούντιο παιχνιδιών στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, με επικεφαλής τον Marko Lastik. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Gaming στούντιο παγκόσμιας κλάσης, που θα προσφέρει στα εκατοντάδες εκατομμύρια μέλη μας, διαφορετικές και συναρπαστικές εμπειρίες gaming με μοναδικά παιχνίδια – χωρίς διαφημίσεις και αγορές εντός παιχνιδιού.

Γιατί το Ελσίνκι; Το Ελσίνκι διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία και τα καλύτερα ταλέντα στο Gaming σε παγκόσμια κλίμακα. Το νέο στούντιο που θα δημιουργηθεί θα χτιστεί κομμάτι-κομμάτι από την αρχή και θα είναι το δεύτερο στούντιο μας στο Ελσίνκι εκτός από το Next Games, το οποίο εντάχθηκε στο Netflix μέσω της εξαγοράς πραγματοποιήθηκε νωρίτερα φέτος. Μαζί με το Night School και το Boss Fight Entertainment, αυτά τα τέσσερα στούντιο θα έχουν το καθένα τα δικά του δυνατά σημεία και τομείς εστίασης, μέσω των οποίων θα αναπτύσσουμε παιχνίδια για να καλύψουμε τα διαφορετικά γούστα των μελών του Netflix.

 

Είμαστε μόλις στην αρχή του ταξιδιού και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας να δημιουργήσουμε εξαιρετικές εμπειρίες στο gaming για το Netflix. Ένα παιχνίδι μπορεί να πάρει χρόνια για να δημιουργηθεί και είμαι πολύ περήφανος που βλέπω τα θεμέλια των δικών μας Gaming να χτίζονται από τον πρώτο χρόνο. Ανυπομονώ να μοιραστούμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας κατά τα επόμενα χρόνια.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio