Το Netflix μόλις ανέβασε τις τιμές του ξανά

Το Netflix μόλις ανέβασε τις τιμές του ξανά

Αν πιστεύετε ότι έχετε ήδη πληρώσει πάρα πολύ για το Netflix, ξανασκεφτείτε το.Το τυπικό πρόγραμμα Netflix είναι τώρα 14 $ ανά μήνα, ένα μηνιαίο άλμα $ 1 από πριν. Επιπλέον, το premium πρόγραμμα αξίζει τώρα 18 $ μηνιαίως, δηλαδή αύξηση 2 $ από πριν. Η μετάβαση από το βασικό στο premium ξεκλειδώνει ροή 4K και επιτρέπει περισσότερους ταυτόχρονους χρήστες.

Το βασικό πρόγραμμα του Netflix, το οποίο επιτρέπει μόνο ένα χρήστη τη φορά και δεν προσφέρει καν ποιότητα HD, εξακολουθεί να είναι 9 $ το μήνα. Η τελευταία φορά που η Netflix αύξησε τις τιμές της ήταν στις αρχές του 2019, οπότε οι παλιές τιμές επέζησαν λίγο λιγότερο από δύο χρόνια πριν η Netflix αισθανθεί την ανάγκη να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από τους συνδρομητές. Επίσης, το Netflix τερμάτισε πρόσφατα δωρεάν δοκιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με αυτήν την αύξηση, το Netflix είναι πλέον πιο ακριβό από μερικούς από τους ανταγωνιστές του. Το πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις της Hulu είναι 12 $ μηνιαίως, το Prime Video είναι 9 $ από μόνο του και η Disney + είναι 7 $ ανά μήνα. Το HBO Max είναι τεχνικά ακριβότερο στα 15 $ το μήνα, αν και το premium πρόγραμμα της Netflix είναι ακόμα πιο ακριβό.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!