Το Netflix προσθέτει μια τριάδα ταινιών από τον σκηνοθέτη του Squid Game

Το Netflix προσθέτει μια τριάδα ταινιών από τον σκηνοθέτη του Squid Game
Τα Silenced, The Fortress και Miss Granny έρχονται στο Netflix.

Ο Hwang Dong-hyuk είναι γνωστός για κάτι περισσότερο από την επιτυχία του Netflix Squid Game, το οποίο συγκέντρωσε 111 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες 17 ημέρες στην υπηρεσία. Στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει αρκετές Νοτιοκορεάτικες ταινίες που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς, τρεις από τις οποίες προσθέτει το Netflix.

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το Silenced επικεντρώνεται γύρω από έναν δάσκαλο που μόλις ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα σχολείο για άτομα με προβλήματα ακοής. Όταν ανακαλύπτει ότι τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του έχουν κακοποιήσει τους φοιτητές, εργάζεται για να φέρει την αλήθεια στο φως, μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι η γύρω κοινότητα είναι πρόθυμη να την καλύψει.

Η Miss Granny είναι πολύ πιο ανάλαφρη σε σύγκριση με το Squid Game και το Silenced, ακολουθώντας μια 74χρονη γυναίκα που δραπετεύει από το μέλλον του εγκλεισμού σε έναν οίκο ευγηρίας με ασυνήθιστο τρόπο. Αφού περιπλανήθηκε σε ένα περίεργο φωτογραφικό στούντιο και τραβήχτηκε τη φωτογραφία της, φεύγει ως 20χρονη γυναίκα.

Το Φρούριο είναι το πιο πρόσφατο από τα τρία, που κυκλοφόρησε το 2017. Σας μεταφέρει μέχρι την Κορέα του 17ου αιώνα κατά την εισβολή του Qing στο Joseon, όταν ο βασιλιάς Injo και η αυλή του αναγκάζονται να υποχωρήσουν σε ένα φρούριο γνωστό ως Namhansanseong.

Και οι τρεις αυτές ταινίες είναι διαθέσιμες στο Netflix για θεατές στην Ελλάδα. Αν και μπορεί να μην φτάσουν στο ίδιο επίπεδο δημοτικότητας που έχει το Squid Game, μπορεί να μας βοηθήσουν να μας κρατήσουν όσο περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!