Το picture-in-picture έρχεται στο YouTube TV και σε όλους τους χρήστες iOS

Το picture-in-picture έρχεται στο YouTube TV και σε όλους τους χρήστες iOS

Μετά από μια μεγάλη δοκιμαστική περίοδο, περιμέναμε πως η λειτουργία picture-in-picture του YouTube για iOS θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Δηλαδή ότι όλοι οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων premium και μη premium, θα μπορούν να κλείσουν την εφαρμογή και να συνεχίσουν να παρακολουθούν το βίντεό τους στο μικρό αναδυόμενο παράθυρο.

Κατά τη δοκιμαστική περίοδο, μόνο οι οι συνδρομητές YouTube Premium είχαν πρόσβαση στη λειτουργία και έτσι θεωρήθηκε λανθασμένα πως μόνο αυτοί θα έχουν πρόσβαση, ωστόσο η Google ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Την Κυριακή, απαντώντας στο tweet ενός χρήστη που έχει προβλήματα πρόσβασης στην πειραματική λειτουργία, το YouTube δήλωσε ότι η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη σε “λίγες ημέρες” για συσκευές που εκτελούν iOS 15 και νεότερες εκδόσεις.

Ωστόσο, στη συνέχεια διευκρίνισε το προηγούμενο σχόλιο λέγοντας ότι έγινε σε σχέση με το YouTube TV και όχι το YouTube…

“Αυτό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι το picture-in-picture του YouTube TV για συσκευές iOS 15‌+”, ανέφερε το YouTube στο Twitter. “Εάν αναφέρεστε στην εφαρμογή YouTube, είναι διαθέσιμη μόνο σε μέλη Premium σε κινητά τηλέφωνα Android”.

Πηγή: techblog.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!