Αυτά είναι τα τρία νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στα iPhone φετος

Αυτά είναι τα τρία νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στα iPhone φετος

Εκτός από το “Unlock with Mask”

Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει 3 νέα χαρακτηριστικά μέσα στη χρονιά για τους χρήστες των iPhone. Εκτός από το “Unlock with Mask”, που σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε το κινητό σας όταν φοράτε μάσκα, χωρίς να χρειάζεστε Apple Watch, η εταιρία σκοπεύει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του χρήση.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που θα φτάσει στις αρχές του 2022, είναι η επιλογή να αποθηκεύετε το δίπλωμα οδήγησής σας μέσα στην εφαρμογή του Wallet. Αυτό το χαρακτηριστικό θα καταφθάσει πρώτα στις ΗΠΑ και κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε και στα μέρη μας, μέσα στη χρονιά. Ναι, εκτός από την ταυτότητά σας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας, θα μπορείτε να έχετε και το δίπλωμα οδήγησης, ψηφιακά στο κινητό σας τηλέφωνο.

applenewupdates

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι πως το τηλέφωνό σας θα μπορεί να δέχεται πληρωμές από κάρτες ή άλλο iPhone, μέσω NFC. Δηλαδή όπως ακριβώς δουλεύουν τα POS μηχανήματα στα καταστήματα. Αυτό λένε πολλοί πως θα έρθει τους επόμενους μήνες, ενώ άλλοι πιστεύουν πως θα παρουσιαστεί στο WWDC τον Ιούνιο και θα είναι μέρος του iOS 16.

apple

Το τρίτο χαρακτηριστικό που γνωρίζουμε είναι πως η κλασσική μουσική θα έρθει σε όλους τους συνδρομητές του Apple Music. Η Apple αγόρασε πέρυσι την streaming υπηρεσία Primephonic και είχε επιβεβαιώσει πως μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει ένα dedicated application που θα έρθει με νέες δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Η εφαρμογή θα διατεθεί στους συνδρομητές της Apple Music “αργότερα μέσα στο έτος”.

applenews

Πηγή: unboxholics.com

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio