Οι περισσότεροι από εμάς συνηθίζουμε να μην ενημερώνουμε τακτικά τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε αναβάλλοντας διαρκώς τη λήψη ενημερώσεων για μια επόμενη στιγμή.

Όμως έτσι χάνουμε τις βελτιωμένες λειτουργίες και τα νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που στοχεύουν να εμπλουτίσουν την εμπειρία των χρηστών. Επιπλέον, οι ενημερωμένες εκδόσεις βελτιώνουν την απόδοση, τη σταθερότητα και την ασφάλεια των εφαρμογών που «τρέχουν» στα κινητά μας και κάνουν τη χρήση τους ασφαλέστερη.

Το τελευταίο διάστημα, κάθε ενημέρωση του Viber μας φέρνει περισσότερα εργαλεία για αποτελεσματικότερη, πιο εύκολη και -φυσικά- δωρεάν επικοινωνία. Αν δεν έχετε κατεβάσει ακόμα την τελευταία έκδοση του Viber, δείτε παρακάτω μια περίληψη των νέων χαρακτηριστικών που προσφέρονται και θα διαπιστώσετε πώς το Viber αλλάζει τα δεδομένα στην επικοινωνία.

Viber: Νέα, χρήσιμα και διασκεδαστικά εργαλεία για επικοινωνία χωρίς όρια

1. Viber Communities – Kοινότητες για όλους

Το Viber παρουσιάζει ένα ακόμη απίθανο χαρακτηριστικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει την δική του Κοινότητα – Viber Community. Tα Viber Communities είναι ομαδικές συνομιλίες στις οποίες μπορεί να συμμετέχει απεριόριστος αριθμός χρηστών. Σε ένα Viber Community οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα και να αλληλεπιδρούν, απολαμβάνοντας περισσότερα και πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις συνηθισμένες ομαδικές συνομιλίες. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας κοινότητα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Πατήστε το κουμπί “Νέα Κοινότητα”, επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να προσθέσετε σε αυτή και ορίστε ένα όνομα για την κοινότητά σας. Στην κοινότητά σας μπορείτε να μοιράζεστε απόψεις και ενημερώσεις για κοινά ενδιαφέροντα, όχι μόνο με τις επαφές σας, αλλά και με άλλους χρήστες αν το επιθυμείτε. Τα μέλη μιας κοινότητας μπορούν να αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους διαχείρισης. Οι διαχειριστές έχουν στη διάθεσή τους μια πλούσια γκάμα εργαλείων για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας της κοινότητας και της ομαλής ροής της συζήτησης.

Δοκιμάστε το: Ανοίξτε το Viber και κάντε κλικ στη Δημιουργία νέου μηνύματος. Επιλέξτε Νέα Κοινότητα και ξεκινήστε.
Διατίθεται σε: Android και iOS

Viber: Νέα, χρήσιμα και διασκεδαστικά εργαλεία για επικοινωνία χωρίς όρια

2. Επεξεργασία μηνυμάτων

Viber: Νέα, χρήσιμα και διασκεδαστικά εργαλεία για επικοινωνία χωρίς όρια

Το χαρακτηριστικό που όλοι θέλαμε και περιμέναμε! Είτε ε